O nama

FORMA-BIRO d.o.o. je projektna kuća iz Koprivnice koja se bavi nizom djelatnosti vezanih uz arhitekturu i graditeljstvo. Naši inženjeri-projektanti stekli su iskustvo i praksu na projektiranju velikih zgrada, instalacija i opreme tijekom višegodišnjeg rada u projektnom birou Podravke.

Nakon izdvajanja i osnivanja vlastitog biroa početkom 1994. godine, širimo djelatnost na projektiranje i izvođenje interijera, te kompletno opremanje prostora od podova, rasvjete, klimatizacije, ozvučenja, do projekta i izvedbe namještaja i uredske opreme.

Projektirali smo niz građevina javne namjene (škole, poslovne zgrade…), urbanističke cijeline (poput gradskih trgova u Koprivnici, kompleksa bazena, stambenih naselja), kao i niz manjih objekata, privatnih kuća, adaptacija od kulturnog i povijesnog značaja, te cijelog niza interijera (pošte, banke, auto saloni…)

Kod interijera specijalizirali smo se za javne prostore, šalter sale, uredske blokove, predvorja i prostore posebne namjenje.

Poseban segment djelatnosi je opremanje većih uredskih cijelina ili čitavih poslovnih zgrada projektiranim i izvedenim uredskim namještajem i ostalom posebnom opremom (upravna zgrada Carlsberga, Gradsko poglavarstvo Koprivnice i sl.)

Djelujemo na području Hrvatske, te u susjednim državama (Crna Gora, Slovenija). Cilj nam je proširiti djelatnost na cijelu regiju jugoistočne Europe.